Beste leden, Chers membres, Dear members, Bester mitglieder, Abarthista,

Na lang onderhandelen met het hotel en reispartners, het uitwerken van een programma, kunnen we jullie onze reis naar Italië, Torino, anno 2025 aan jullie verder voorstellen.

Wat bieden we aan?

Een vierdaagse naar Torino in Italië, de bakermat van onze Abarths, en dit in het Paasweekend 2025.
Van donderdag 17 april tot 21 april verblijven we terug in Hotel Rivoli waar we ook in onze vorige editie (2023) verbleven. We konden, ondanks dat de prijzen een enorme vlucht naar boven hebben genomen, het onderste uit de kan halen.
Het programma, dat we eerder al wat uit de doeken deden, omvat onder andere,
- 4 nachten verblijf, premium kamer per 2 personen, inclusief zeer uitgebreid ontbijtbuffet.
- Ontvangst in het hotel gevolgd door briefing met koffie donderdag ochtend.
- 2 keer gezamenlijk aperitief gevolgd door 1 keer diner (vast) en 1 keer diner in buffet vorm (Italian walking diner) water en wijn aan tafel inbegrepen.
- In het Hotel kan U gebruik maken van de Fitness zaal.
- Voor zij die dat wensen kan er een extra nacht inclusief ontbijt geboekt worden tegen een supplement maar ook aan een voordeeltarief (nacht van woensdag op donderdag) Let wel, dit staat los van het evenement welke officieel donderdagochtend aanvangt. Ook dit is een extra service jullie aangeboden door het Abarthclub Belgium Travelclub.
- Meerdere activiteiten staan gepland
- Bezoek aan het alom geprezen.Heritage museum en het zeer mooie Automobielmuseum van Torino. fcaheritage.com, museoauto.com
- Bezoek aan de Sabelt fabriek.
- Bezoek aan onze vaste partner , Black Parts , in Torino waar we op onze vorige editie ook heel hartelijk ontvangen zijn.  
- 1 dag verplaatsing met Italian Pulmann bus zodat we onze Abarthjes veilig op stal kunnen laten. We krijgen ook vaste parkeerplaats in het hotel waar de poorten ‘s nachts dicht gaan. (veilig parkeren dus)
- Een rondrit door de Alpen .
- Er zal ook mogelijkheid zijn om Torino te bezoeken, vrije dag (namiddag ) mogelijks gecombineerd met andere activiteiten, zoals bv bezoek aan gekende tuners in de buurt. La nostra storia – Old School Garage, Carrozzeria CHD Tuning

Dit is zowat het voorlopige programma welke nog onderhevig kan zijn aan kleine aanpassingen of veranderingen.

En…wat moet dit kosten.
Na stevig onderhandelen met het hotel hebben we een systeem kunnen uitwerken met early booking waves.

Vanaf opening van de bookings, 22juli 2024 en per persoon
1 ste wave voor 450 Euro tot en met 31.12.2024
2 de wave van 01.01.2025 tot en met 01.02.2025 voor 475 Euro
3 de wave van 02.02.2025 tot en met 02.03.2025 aan 500 Euro
Laatste wave van 03.03.2025 tot 15.03.2025 aan 550 Euro en definitieve afsluiting.
Bijkomende prijs voor de extra nacht is 55 Euro

Bookingen enkel via de website.

Gratis en inclusief is de goede sfeer, en het samenhorigheidsgevoel als club die jullie deelnemers, graag meebrengen en wij als beheer met veel plezier zullen aanbieden.
LET OP, PLAATSEN ZIJN BEPERKT, WEES ER ALS EEN SNELLE ABARTH BIJ INDIEN JE DEZE UNIEKE REIS NIET WIL MISSEN.
Als ultieme surprise volgt er op de laatste avond nog een verrassing, die niet te versmaden is, een klein extraatje waar iemand enkel maar blij kan van worden.

Wij, het Abarthclub Belgium beheer en Travelling club hopen jullie hiermee een mooi en exclusief evenement te kunnen aanbieden.