De 2e editie van ABARTHCLUB BELGIUM TRAVELCLUB naar Italiƫ

De 2e editie van ABARTHCLUB BELGIUM TRAVELCLUB naar Italië staat gepland voor 2025 van donderdag 17 april tot maandag 21 april.

Beleef onvergetelijke momenten en héél véél gezelligheid in het land van Abarth. De gehele trip zal in het teken staan van onze geliefde auto's. 

Op het programma staat onder andere :

Binnenkort volgt meer info over de reis. Waarschijnlijk organiseren we een samenkomst (meeting) waar we de reis aan jullie zullen presenteren en meer detail kunnen vertellen. 

Houd onze socials Facebook en Instagram in de gaten.

Ps. Tijdens de reis is er een hele mooie prijs te winnen, ook later daar meer over.


01-06-2024 Exclusief partnership

Abarthclub Belgium is met Blackparts een exclusief partnership overeengekomen en gaat in de nabije toekomst, tegen gereduceerd tarief, verschillende accesoires, merchandising en onderdelen aanbieden. 

Een partnership met een bedrijf zoals blackparts, met een enorm assortiment aan producten voor onze Abarths, betekent extra voordelen voor onze leden. 

Na Spa Italia zullen er spoedig producten in de webshop worden geplaatst.


11-02-2024 Spa Italia en Abarthclub Belgium

22-05-2024: Update.

Ondanks alle aangeboden hulp en inspanningen is de afgelopen maanden gebleken dat de eerder gemaakte afspraken lastig waren om op te volgen en na te komen. De inschrijvingen van andere Abarth clubs en/of groepen en individuele Abarth rijders zijn door de organisatie van Spa Italia zelf afgehandeld. Ook het beheer van de parking zal door de organisatie van Spa Italia zelf worden gedaan. Wij als Abarthclub Belgium staan, uiteraard met veel plezier en overtuiging, klaar voor onze leden en zullen maximaal bijdragen om er een fantastische dag van te maken. Voor de inschrijvingen via onze website verandert er niets. Wij zorgen dat alle tickets voor u op een afgesproken plaats en tijdstip afgehaald kunnen worden. Communicatie hierover volgt z.s.m. via onze socials.


06-01-2024 Exclusief partnership

Het beheer van Abarthclub Belgium woont in verschillende provincies (en uithoekenšŸ˜Š) van België. Voor de periodieke vergaderingen zorgde dat voor uitdagingen in planningen en reistijd. We zijn daarom op zoek gegaan naar een vaste en centrale plek in België.

In Lier hebben we met Abarth GMR Works Museum de meest gewenste partner gevonden. Bij het binnen de Abarth community gekende museum mogen wij gebruik maken van een ruimte, voorzien van alle nodige faciliteiten, om onze periodieke vergaderingen te houden. Dit gaat ons enorm helpen om voor onze leden goede kwalitatieve evenementen te organiseren.

Ook hebben Abarth GMR Works Museum en Abarthclub Belgium uitgesproken om in de toekomst samen te werken bij evenementen wederzijds. Momenteel wordt er door het Abarth GMR Works Museum hard gewerkt aan een nieuw te realiseren onderkomen. Wij hebben de de ruwbouw en de plannen mogen inzien en het belooft een waanzinnige Abarth "Look & Feel" te worden. We werken nog aan een formule voor onze leden, maar het is zeker aan te raden om in 2024 regelmatig eens een bezoekje aan het museum te doen. 

Abarthclub Belgium is enorm blij (en trots) met het in ons gestelde vertrouwen en wij danken Abarth GMR Works Museum om Abarthclub Belgium een "thuis" te bieden.


01-01-2024 Vernieuwde website

Een nieuw jaar, een nieuwe start. Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het op orde brengen van onze social media kanalen. De website hebben we uit de lucht gehaald en in een nieuw jasje gestoken. Meer content, frisse look en up to date. 

In de toekomst gaan we meer gebruik maken van onze website. Zo zal er een webshop online staan waarin onder andere merchandise van Abarthclub Belgium wordt aangeboden. Inschrijvingen zullen we ook via de webshop laten verlopen. Zodra de inschrijving (en eventuele bijbehorende betaling) is voltooid, ontvangt u direct een bevestiging dat u bent ingeschreven, wel zo handig.

Op de website vind u ook links naar leuke verhalen en video's. U kunt deze op de pagina "Blog" vinden. Abarthclub Belgium zal regelmatig vóór, tijdens en na een georganiseerd evenement een blog of verslag starten. Foto's en video's van de evenementen zullen we plaatsen op de pagina  "Foto / Video". 

Op de pagina "Evenementen" vind u de agenda met datums en tijdstippen van evenementen die Abarthclub Belgium organiseert of aan deelneemt. De evenementen zullen ook via de social media kanalen gedeeld blijven worden.

Er is zelfs een ledenpagina ontwikkeld waarop u uw inschrijvingen kunt terug vinden en aankopen kunt volgen.  

De website wordt regelmatig voorzien van nieuwe content. Ideeën over wat we kunnen plaatsen zijn uiteraard welkom. Hiervoor kunt u het formulier op de pagina "Contact" gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw idee te bespreken.

Het is niet de website van het beheer, maar van Abarthclub Belgium en dat zijn de leden, jullie dus.