01-01-2024 Vernieuwde website

Een nieuw jaar, een nieuwe start. Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het op orde brengen van onze social media kanalen. De website hebben we uit de lucht gehaald en in een nieuw jasje gestoken. Meer content, frisse look en up to date. 

In de toekomst gaan we meer gebruik maken van onze website. Zo zal er een webshop online staan waarin onder andere merchandise van Abarthclub Belgium wordt aangeboden. Inschrijvingen zullen we ook via de webshop laten verlopen. Zodra de inschrijving (en eventuele bijbehorende betaling) is voltooid, ontvangt u direct een bevestiging dat u bent ingeschreven, wel zo handig.

Op de website vind u ook links naar leuke verhalen en video's. U kunt deze op de pagina "Blog" vinden. Abarthclub Belgium zal regelmatig vóór, tijdens en na een georganiseerd evenement een blog of verslag starten. Foto's en video's van de evenementen zullen we plaatsen op de pagina  "Foto / Video". 

Op de pagina "Evenementen" vind u de agenda met datums en tijdstippen van evenementen die Abarthclub Belgium organiseert of aan deelneemt. De evenementen zullen ook via de social media kanalen gedeeld blijven worden.

Er is zelfs een ledenpagina ontwikkeld waarop u uw inschrijvingen kunt terug vinden en aankopen kunt volgen.  

De website wordt regelmatig voorzien van nieuwe content. Ideeën over wat we kunnen plaatsen zijn uiteraard welkom. Hiervoor kunt u het formulier op de pagina "Contact" gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw idee te bespreken.

Het is niet de website van het beheer, maar van Abarthclub Belgium en dat zijn de leden, jullie dus.


06-01-2024 Exclusief partnership

Het beheer van Abarthclub Belgium woont in verschillende provincies (en uithoeken😊) van België. Voor de periodieke vergaderingen zorgde dat voor uitdagingen in planningen en reistijd. We zijn daarom op zoek gegaan naar een vaste en centrale plek in België.

In Lier hebben we met Abarth GMR Works Museum de meest gewenste partner gevonden. Bij het binnen de Abarth community gekende museum mogen wij gebruik maken van een ruimte, voorzien van alle nodige faciliteiten, om onze periodieke vergaderingen te houden. Dit gaat ons enorm helpen om voor onze leden goede kwalitatieve evenementen te organiseren.

Ook hebben Abarth GMR Works Museum en Abarthclub Belgium uitgesproken om in de toekomst samen te werken bij evenementen wederzijds. Momenteel wordt er door het Abarth GMR Works Museum hard gewerkt aan een nieuw te realiseren onderkomen. Wij hebben de de ruwbouw en de plannen mogen inzien en het belooft een waanzinnige Abarth "Look & Feel" te worden. We werken nog aan een formule voor onze leden, maar het is zeker aan te raden om in 2024 regelmatig eens een bezoekje aan het museum te doen. 

Abarthclub Belgium is enorm blij (en trots) met het in ons gestelde vertrouwen en wij danken Abarth GMR Works Museum om Abarthclub Belgium een "thuis" te bieden.


11-02-2024 Spa Italia en Abarthclub Belgium slaan de handen in één

De organisatie van Spa Italia en Abartclub Belgium slaan de handen ineen. Abarthclub Belgium zal de organisatie van Spa Italia voor een deel gaan ontlasten.

Tijdens de nieuwjaarsspeech zou de organisatie van Spa Italia het nieuws aankondigen, maar door een overlijden kon men niet aanwezig zijn. We hebben het "fiat" gehad om het nieuws zelf wereldkundig te maken. 

Voorafgaand aan het evenement zullen alle inschrijvingen van aan Abarth gerelateerde individuen, clubs en groepen, zowel nationaal als internationaal, door Abarthclub Belgium worden gefaciliteerd. Inschrijvingen en betalingen verlopen via de website van Abarthclub Belgium.

Tijdens het evenement verzorgt Abarthclub Belgium het beheer van de aan alle Abarth's toegekende plaatsen op het terrein van circuit Francorchamps. Uiteraard houden we rekening met clubs en groepen en voorzien we voor hun ruimte waar men bij elkaar kan staan.

Meer informatie over de inschrijvingen en betalingen volgen zeer binnenkort.

We danken de organisatie van Spa Italia voor het in ons gestelde vertrouwen.