Over Nanolex

Nanolex Car Care werd opgericht in 2007 in Mandelbachtal, Duitsland, om allesomvattende, effectieve voertuigverzorgingsproducten van de hoogste kwaliteit te bieden. Hun doel is om niet alleen betrouwbare producten te leveren, maar ook de bijbehorende expertise. Hun portfolio wordt voortdurend geoptimaliseerd en uitgebreid door middel van in-house onderzoek en ontwikkeling, zodat we in staat zijn om constant uitstekende voertuigverzorgingsproducten aan te bieden.

Alle Nanolex producten worden ontwikkeld, getest en geproduceerd in Duitsland.

Het merk Nanolex heeft verschillen productlijnen in hun portfolio:

- Nanolex

- Gercollector by Nanolex

- Nanolex Professional

- GreenX

Waarvan GreenX het nieuwste in het aanbod is. GreenX is gebaseerd op drie basisprincipes: Innovatieve milieuvriendelijkheid gecombineerd met uitstekende prestaties en baanbrekend design.

Nanolex & Abarthclub Belgium

De samenwerking tussen Nanolex en Abarthclub Belgium kwam tot stand omdat wij, net zoals Nanolex zelf, willen dat onze Abarth ook in topconditie blijft.
Er wordt jullie een kortingscode voor de webshop aangeboden met een mooie 15% korting in hun webshop
Er zullen ook op de evenementen producten aangekocht kunnen worden maar hou hierbij rekening met beperkte voorraad. Daarnaast kunnen we ook een groepsaankoop organiseren. 

Willen jullie iets specifieks of hebben jullie een vraag, spreek iemand van het beheer aan, contacteer ons over de socials, ... en we zorgen dat het antwoord zo snel mogelijk volgt.